Wrebit bokföring

Wrebit bokföring

Hej företagare!

Vad roligt att du startat eget. Vi har utvecklat Wrebit – en gratis bokförings-och faktureringsapp för att förenkla din vardag.

Vem är Wrebit till för?

Wrebit är till för den nyfikne entreprenören som vill driva sitt företag själv från mobilen. Appen är utvecklad för egenföretagare (mindre aktiebolag & enskilda firmor) och lämpar sig bäst för kontantmetoden/bokslutsmetoden.

Vad är Wrebit?

Wrebit är det enda du behöver för att driva ditt företag från mobilen. När du köpt något fotar du kvittot/fakturan, Wrebits AI-robot skannar underlaget och bokföringen föreslås automatiskt. Du kan även skapa och skicka kundfakturor som du bokför med ett klick när du fått betalt. Givetvis har du tillgång till rapporter och automatisk momsredovisning.

Försäljning via iZettle? Perfekt, vi har en fantastisk integration som gör att försäljningen trillar in automatiskt. Supersmidigt!

Varför gratis?

Vi vill uppmuntra till företagande. Därför är vi stolta över att erbjuda en komplett app helt gratis, och istället ta betalt om du vill köpa hjälp (helt valfritt). Du kan exempelvis chatta med en redovisningsexpert, boka rådgivning eller få hjälp när det är dags för bokslut och deklaration.


Erbjudande via Nyföretagsamhet

Vi har utvecklat Wrebit – en gratis bokförings- och faktureringsapp för att förenkla din vardag. Enkelt, automatiskt och gratis!

Ladda ned på App Store eller Google Play redan idag.

Redaktionen

Mer läsning