Telia telecom

Telia telecom

Få en bra start hos oss

Vi har tjänsterna du behöver för att komma igång med ditt liv som företagare. Skaffa jobbmobil, webbhotell, Microsoft 365 och egen proffsig webbadress. På så sätt slipper du leta och du har allt på samma ställe.

Mobilen är för många företagare det viktigaste verktyget

Därför är ett företagsabonnemang det första man skaffar. Välj surfmängd utifrån dina behov, vi har från 3 GB till Obegränsat. Hos oss surfar, ringer och sms:ar du i Sveriges bästa nät enligt oberoende kvalitetstest av P3 Connect 2019.

Du som nyligen har startat företag får just nu sex fria månader på ett valfritt företagsabonnemang från 3 GB och uppåt. Väljer du ett abonnemang från 15 GB och uppåt surfar du dessutom fritt inom Microsoft 365*.

Det bärbara kontoret

För många företagare sker arbetet på olika platser. Med Microsoft 365 har du med dig kontoret var du än är. Det ger dig tillgång till en uppsättning verktyg, allt från mejl och kalender till gemensamma dokument. Microsoft 365 ger alla företag oavsett storlek samma möjligheter, prestanda och höga säkerhet.

Ta med dig kontoret överallt från 44 kr/mån.

*Tidigare Office 365

Erbjudande via Nyföretagsamhet

Vare sig du precis startat eller redan är igång behöver du de bästa verktygen. Vi har listat det viktigaste du behöver på telia.se/drivaforetag.

Välkommen till livet som företagare.

telia.se/drivaforetag

Redaktionen

Mer läsning