Småföretagarnas a-kassa

Småföretagarnas a-kassa

Sveriges största a-kassa för småföretagare!

Som medlem i SMÅA blir företagarlivet tryggare. Bland våra medlemmar finns frisörer, taxichaufförer, akademiker, konsulter, hantverkare, programmerare, naprapater, butiksägare, IT-entreprenörer, fotografer, restaurangägare och många andra.

Nu är du en av över en halv miljon människor i Sverige som är företagare. Ni är människor som vågar tro och satsa på era egna idéer – det är fantastiskt.

I dag är det viktigare än någonsin att vara ansluten till a-kassan. Med SMÅA har du som företagare tryggat din inkomst om det inte går som du tänkt dig.

Går du från en anställning till eget företag gäller dessutom 24-månadersregeln. Den innebär att du kan få a-kassa baserad på din tidigare lön i stället för ditt företag, om du måste lägga ner företaget inom 24 månader från starten.

Trygghet om något händer företaget

Under 2020 gäller en tillfällig höjning av taket, vilket innebär att ersättningstaket höjs från 25 025 kronor till 33 000 kronor. Ersättningens storlek beror bland annat på hur mycket du har jobbat, vad du har tjänat och hur länge du varit medlem i a-kassan.

Det är prisvärt

Bara 159 kr/månad.

Du kan få mer

Med en inkomstförsäkring kan du försäkra upp till 80 000 kronor/månad. Dessutom ingår ett konkursskydd som ger 47 300 kronor (ett prisbasbelopp) vid konkurs.

Renodlad a-kassa för företagare

Inga avgifter till fackförbund eller organisation.


Erbjudande via Nyföretagsamhet

Välkommen till lönetrygghet för företagare!

www.smakassa.se

Redaktionen

Mer läsning