Payson betallösningar online

Payson betallösningar online

Börja sälja på nätet med en smidig betallösning

Drömmer du om att starta webbshop?

Vi på Payson är experter på e-handel och ser till att du kan ta betalt i webbshopen. Med vår betallösning får du en Checkout utan fasta kostnader där vi är med dig hela vägen och hjälper dig att växa! Här kommer våra bästa tips till dig som vill starta e-butik.

1. Ha en bra (och snygg!) hemsida

Din hemsida är ditt skyltfönster, lägg därför ner mycket tid och energi på den! Hemsidan måste fungera i mobiltelefonen, ha tydlig menystruktur och proffsiga bilder. Det finns många e-handelsplattformar idag där ingen förkunskap om webbdesign krävs, alla kan skapa en snygg webbshop!

2. Effektiv marknadsföring

När du vet vad du ska sälja måste du veta vem du ska sälja till. Definiera målgruppen och forma din kommunikation efter den. Skapa gärna innehåll som ger mervärde för kunden. Säljer du bakredskap är det perfekt att dela med dig av recept och fota dina bakverk! Ge kunden ett mervärde som får dom att komma ihåg just dig.

3. Ha en nisch!

Konkurrensen är hård, därför behöver du en nisch för att sticka ut ur mängden. Du kanske är billigast inom ditt område, har grymma veckoerbjudanden eller häftigt emballage? Eller så kanske du skänker en summa till välgörenhet för varje köp? Kolla in dina konkurrenter och gör något annorlunda som får kunden att vilja handla hos just dig!


Erbjudande via Nyföretagsamhet

Erbjudande! Du får just nu testa Payson Checkout med halva priset på transaktionsavgiften och utan bindningstid i 30 dagar! Mejla oss på sales@payson.se och ange koden ”Nyföretagsamhet” så hjälper vi dig att aktivera erbjudandet. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 oktober för nystartade företag och nya kunder hos Payson. Mer information om oss finns på www.payson.se.

Redaktionen

Mer läsning