Om tidningen

Ungefär en av tre svenskar har tankar om att starta eget, men det är långt ifrån alla som vågar ta klivet. De som väl vågar bör vara pålästa för att på bästa sätt kunna ta välgrundade beslut när det behövs. Det är nämligen många viktiga beslut som kommer att behöva tas.

Vi startade Nyföretagsamhet för att skapa bättre förutsättningar för nytt företagande, oavsett om det är ditt första företag eller om du har flera företag bakom dig. Vi lever i en föränderlig värld och det uppkommer ständigt nya faktorer man behöver ha kunskap om och ta ställning till. Förhoppningsvis kan vi täcka in mycket i vår tidskrift.

Visste du att det finns statligt stöd som gör din första anställda upp till 5 303 kr billigare i månaden och att du inte ens behöver söka för att få det? Har du koll på de annorlunda reglerna för a-kassa nu när du är företagare? Vet du vad friskvårdsbidrag och naturaförmån är – och att de inte utesluter varandra? Det här är några av frågorna som du får svar på. Vi har delat upp tidningen systematiskt efter områden och branscher där du enkelt kan slå upp det som du vill ha svar på.

Nyföretagsamhet skickas ut kostnadsfritt till alla nyregistrerade företag i Sverige och hjälper tusentals att komma igång med sitt företagande. Tidskriften är både Svanenmärkt och har netto noll klimatavtryck!

Lycka till med ditt företagande! Vi ses där ute!

Nyföretagsamhet tidning
Ladda ner PDF här >>