Loopia webbhotell – 50% rabatt och 0 kr startavgift

 Loopia webbhotell – 50% rabatt och 0 kr startavgift

50% rabatt & 0 kr startavgift – endast via Nyföretagsamhet

Loopia är Sveriges största webbhotell och vi vet vad du behöver för att lyckas online. Hos oss får du alla verktyg för din hemsida och support som finns här för att hjälpa dig alla dagar om året.

1. För dig som vill komma igång snabbt och enkelt
Registrera ditt företagsnamn som ett domännamn och använd det som webbadress till din hemsida och som e-postadress. Med vår Sitebuilder hittar du en mängd färdiga hemsidesmallar som du enkelt kan bygga din hemsida i.

2. För dig som vill bestämma själv
I vårt webbhotellspaket ingår WordPress, världens mest populära verktyg för att skapa hemsidor. Likt en stor legolåda så har WordPress tusentals teman och funktionstillägg som du kan använda för att bygga din hemsida exakt så som du önskar.

3. För dig som vill sälja på nätet
E-handelslösningen WooCommerce ingår också i webbhotellspaketet och ger dig möjlighet att snabbt och enkelt starta din egen webshop och sälja dina produkter och tjänster online genom trygga betalningslösningar som t ex Payson.

4. För dig som vill slippa göra det själv
Även om det är enkelt att skapa en egen hemsida så kan det vara skönt att låta ett proffs göra det åt dig. Vi hjälper dig gärna att få kontakt med bra och prisvärda webbyråer från vårt nätverk av nära 4000 återförsäljare, maila oss på partner@loopia.se

1. Gå till Loopias erbjudande

2. Välj webbhotellspaket Företag

3. I tredje steget fyller du i kampanjkoden ”NYF50”

* Erbjudandet gäller nybeställningar t.o.m. 2020-06-30 och den första fakturan vid årlig betalning, ord. pris år 2.

Redaktionen

Mer läsning