IKEA inredning

IKEA inredning

Inredningslösningar som får människor att trivas på jobbet

Oavsett om det är ditt första företag som skall inredas eller om du vill uppdatera dina nuvarande lokaler så är det viktigt med funktionella och trivsamma lösningar som speglar företagets värderingar. Här kommer tips på vad man behöver tänka på när man inreder för att få en attraktiv arbetsplats.

1. Hållbara lösningar för människor och miljö

Inred dina lokaler så att människor trivs och känner gemenskap. Det får medarbetare att stanna längre och ni får behålla kompetens. Välj alltid det mest hållbara alternativen av möbler och inredning.

2. Möten mellan människor

Gör det möjligt för människor att mötas och utbyta tankar och idéer. De spontana mötena är lika viktiga som de planerade.

3. Synliggör företagets värderingar

Inredningslösningar som speglar de värderingar företaget står för, sänder tydliga signaler till medarbetare, kunder/gäster och samarbetspartners.

4. En arbetsplats som funkar

Lösningar som är anpassade efter företagets behov gör jobbet enklare. Fundera på vad ni har för behov idag, men också vart ni vill vara om 5 år och planera för det.

Kicki Rundbäck
Företagsinredare på IKEA

Erbjudande via Nyföretagsamhet

IKEA hjälper dig med en helhetslösning som passar just ditt företag. Med ett brett sortiment av möbler och inredning som passar i alla typer av rum och verksamheter hjälper IKEA:s företagssäljare och företagsinredare till med personlig service och inredningskonsultation. IKEA är med dig från planering till montering och du får en funktionell, prisvärd och mer hållbar inredningslösning med omtanke om människor och miljö.

Välkomna in www.ikea.se/företag

Redaktionen

Mer läsning