Fortnox molnbaserade ekonomisystem

Fortnox molnbaserade ekonomisystem

Gör ditt företag startklart

Med Sveriges mest använda molnbaserade ekonomisystem får du mer tid över till det du brinner för. Just nu bjuder vi dig som är nystartad företagare på tre kostnadsfria månader med Fortnox Start.

Kom igång med Fortnox

Med vårt paket Fortnox Start får du programmen Bokföring och Fakturering samt tjänsten Fakturaservice. Du har med andra ord allt som krävs för att kunna ta betalt för dina produkter och tjänster, och du får stora delar av bokföringen med automatik. Tack vare att programmen är molnbaserade kan du sköta ditt företags ekonomi var du vill, när du vill – till och med i mobilen. Med Fortnox har du också fri support: Att komma igång i programmen och få hjälp när du behöver kostar inget extra.

Varför Fortnox?

Våra molnbaserade program och tjänster ger dig ett enklare och tryggare företagande, med allt samlat i en och samma plattform där du har möjlighet att växa. Tack vare kopplingar med banker, myndigheter och andra aktörer blir administrationen i företaget mer digital, mobil och automatiserad. Så förenklar vi vardagen för företagare och ger dig mer tid över till din verksamhet.


Erbjudande via Nyföretagsamhet

Med kampanjkoden NYFTGSTART bjuder vi på Fortnox Start kostnadsfritt i tre månader (ordinarie pris 198 kr/månad). Erbjudandet gäller till och med 31 mars 2021. Efter dina tre kostnadsfria månader gäller ordinarie pris.

Ta del av erbjudandet på fortnox.se/nyftgstart

Redaktionen

Mer läsning