Elgiganten IT-lösningar

Elgiganten IT-lösningar

Vi har allt du behöver för din verksamhet under ett tak.

Låt oss hjälpa dig med det vi gör bäst – så att du kan fokusera på utvecklingen av ditt nya företag. Som företagskund på Elgiganten erbjuder vi dig en personlig rådgivare i något av våra många företagscenter, ett regionalt försäljningsteam, en hemsida bara för dig som företagare samt vårt företagsspecifika kontaktcenter.

En smidig affär

Sedan 1994 har Elgiganten varit en naturlig destination att inhandla hemelektronik och vitvaror på. Att vi har ett brett sortiment och låga priser tack vare våra stora inköp vet många om. Det som inte är lika välkänt är att vi även säljer till företag och att vi har specifika produkter och tjänster – just för er. Detta tillsammans med flexibla leveransalternativ, personlig rådgivare samt 30 dagars fakturering gör oss till en samarbetspartner med allt ni behöver inom hemelektronik och vitvaror.

Professionella produkter och ett brett tjänsteutbud

Hos oss får du förmånliga priser på allt från professionella datorer, skrivare, mobiltelefoner, projektorer, utrustning för mötesrum, kommersiella skärmar, professionella kaffemaskiner och vitvaror samt förbrukningsvaror. Tillsammans med detta så jobbar vi aktivt med att utveckla vårt installations- och tjänsteutbud så att ni kan spara tid, pengar och krångel och istället fokusera fullt ut på att utveckla nya företaget.

Alla företag behöver säkra och välfungerande IT-lösningar

Det tar tid och ansträngning att driva företagets IT effektivt och säkert. Lyckligtvis kan vi göra detta åt dig och se till att allt fungerar. Tillsammans med Kippr erbjuder vi olika paketlösningar där ni nu kan ta del av ett erbjudande kostnadsfritt de tre första månaderna.

Erbjudande via Nyföretagsamhet

Få tre månaders kostnadsfri fjärrstyrd support av din dator samt Microsoft 365, där exempelvis Word, Excel och Outlook ingår. Vill du veta mer?

Maila till kampanj@giganten.se och ange ELGIGANTENNYF

*Gäller vid registrering av ett års prenumeration och max fem licenser per företag.

Redaktionen

Mer läsning